Diensten

Bij installatiebedrijf Bakker blijft het niet bij installeren alleen. We kunnen u ook helpen bij de andere fasen van het installatieproces. Zo staan we u ook gerust bij tijdens het ontwerp en bij de keuze van de te kiezen onderdelen. Dit zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van bijvoorbeeld een verwarmingsinstallatie, badkamer of andere technische aanpassing.

Wij zijn aangesloten bij Uneto-VNI, de werkgeversorganisatie voor installatiebedrijven en elektrotechnische detailhandel. Wat concreet inhoudt dat bij ons de focus ligt op vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid.

Ook zijn wij VCA-gecertificeerd, een certificaat dat zich richt op veiligheid, gezondheid en het milieu. Deze cursus heeft als doel om veiliger en gezonder te gaan werken. Hierdoor staat bij ons niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid hoog in het vaandel.

In het hoofdmenu vind u meer informatie over de verschillende diensten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Mist u nog informatie, neem dan gerust contact op.

 

Dakwerkendakbedekking     

Duurzame energieenergie

Elektraelektra

Gas, water en riolering

 

Sanitairsanitair 

Verwarmingverwarming

Witgoedwitgoed

Meer..

Weet u niet zeker of u bij ons terecht kunt? Neem dan gerust contact met ons op!