Duurzame energie

Duurzame energie helpt klimaatverandering tegen te gaan en voorkomt dat energie “op” raakt. Met deze duurzame energiesystemen kan een steentje worden bij gedragen aan het milieu. Daarnaast kan het ook financiële voordelen voor u opleveren. Bij deze duurzame energiesystemen valt te denken aan systemen die gebruik maken van duurzame energie zoals zon en wind, maar ook aan systemen die energie besparend zijn, zoals Led-verlichting en thermostaatregelingen.

Zonnepanelen

Een zeer effectieve manier om de energie van de zon om te zetten naar een bruikbare energie, is door middel van zonnepanelen en zonneboilers. Ondanks dat de zon in Nederland niet altijd schijnt, zijn de huidige zonnepanelen der mate ontwikkeld dat de aanschaf zeker rendabel is. Deze technieken kunnen u veel energiekosten besparen en het milieu minder belasten.

Andere duurzame energie-systemen

Wij hebben ervaring met het plaatsten van :

•   LED-verlichting
•   CV-regelingen (ook thermostaatregelingen per ruimte)
•   Warmtepompen (zonder boring)
•   Zonneboilers

Of het nu om een kleine of grote installatie gaat, we kunnen u met onze ervaring van een kwalitatieve installatie volgens uw wensen voorzien. Interesse gekregen in zonne-energie en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.