Verwarming

Hoewel het Nederlandse klimaat aan verandering onderhevig is, blijft het voorlopig nog een groot deel van het jaar guur genoeg om veel plezier te hebben van een goede verwarming. Op dit gebied hebben we een ruime ervaring. Zo installeren we centrale verwarmingssystemen, vloerverwarming en de traditionele kachels. Maar ook een combinatie is goed mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de combinatie van warmwatercomfort van een Cv-installatie in combinatie met de sfeervolle uitstraling van een gesloten gasinzethaard.

Graag advies hebben over de juiste aanschaf van een Cv-installatie? Dat is geen probleem. We helpen u graag de juiste keuze te maken, passend bij uw situatie.

Ook op het gebied van de regeling voor uw cv-ketel bent u bij ons op het juiste adres, wij zijn o.a. productspecialist van Honeywell Evohome.

Comfort en controle: dat is precies wat evohome u geeft

Met evohome heeft u de controle. U regelt eenvoudig de temperatuur in uw huis en kunt tegelijkertijd behoorlijk op energie besparen. Bekijk de video

  • Meer comfort: u regelt gemakkelijk de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk. Vanuit uw luie stoel thuis of vanaf een locatie buitenshuis.
  • Meer controle: vroeger moest u nog naar de thermostaat lopen om de verwarming aan te zetten. Met evohome doet u dat met uw smartphone of tablet.
  • Minder energie: als u zelf de controle heeft over waar en wanneer u uw huis verwarmt, bespaart u zonder meer op uw energierekening.

evohome Wi-Fi